Wil jij je week ook fit starten met een explosie aan positieve energie? Dan ben je bij de Let’s Run hardloopclinics van NonStop Running Hengelo aan het goede adres! Samen met jouw enthousiaste Let’s Run coach en mede runners worden het 13 fantastische weken.
We starten op zaterdag 8 september 2018, dus meld je snel aan! Kom langs in de winkel of meld je aan via onze site.

Start Hardloopclinics voor beginners

Zaterdag 8 september 2018
Locatie: We starten vanaf de winkel NonStop Running aan het Bevrijderslaantje 1 te Hengelo
Tijd: 9.30 uur – 11.00 uur
We trainen als einddoel naar de Snertloop in De Lutte op 2 december 2018

Ren je eerste 5 kilometer

Train met ons voor je eerste 5km! De 5km is een mooie afstand om mee te beginnen. Samen met jouw coach loop je na 13 weken 5 kilometer in je eigen tempo. De trainingen zijn afgestemd op jouw niveau en je leert hoe je verantwoord en lekker kunt hardlopen. Enthousiaste Let’s Run coaches zorgen voor 13 inspirerende looptrainingen. Na de training staat er een verfrissend drankje voor je klaar en vertelt je hardloopcoach hoe je die week zelf kunt trainen. In welke tijd jij de 5km straks kunt lopen, is niet belangrijk. Plezier, motivatie en hardlopen ervaren als een tool om je beter over jezelf te voelen staan voorop. Als hardloopspeciaalzaak wil NonStop Running met Let’s Run hardloopclinics jouw inspirator zijn om ook na de trainingen lekker te blijven hardlopen. Met Let’s Run laten we zien dat hardlopen echt fun is en daarom beslist ook iets voor jou!
Duur
In 13 weken leer je van 0 tot 5 km te lopen onder begeleiding van een enthousiaste, gediplomeerd runninginstructeur. Naast de hardlooptrainingen ontvang je ook een hardloopschema mee als huiswerk, zodat je ook zelfstandig kan trainen.
Inbegrepen:
De kosten voor de 13 weken durende hardloopcursus voor beginners is €65.
Dit is inclusief:
– professionele begeleiding door een gediplomeerd hardlooptrainer,
– functioneel NSR Hardloopshirt t.w.v. €25
– een drankje na afloop,
– trainingsschema voor het opbouwen van het hardlopen
– een kortingsbon voor hardloopschoenen inclusief een gratis hardloopanalyse.
Inschrijven 
Als je je inschrijft ontvang je van ons of jouw coach een e-mail met alle details rondom de trainingen. Voorafgaand aan de eerste training zal er een informatiebijeenkomst georganiseerd worden in de NonStop Running winkel in Hengelo. Hiervan ontvang je een persoonlijke uitnodiging. Tijdens deze avond maak je kennis met jouw Let’s Run coach, mede hardlopers, wordt er meer verteld over de inhoud van de trainingen, kun je al je vragen stellen en met voordeel shoppen bij NonStop Running. Naast 13 leuke trainingen krijg je ook een functioneel hardloopshirt t.w.v. €25 en loopschema’s in de vorm van huiswerk mee, zodat je ook zelfstandig leert werken aan je conditie.
Aanmelden kan in onze winkel in Hengelo of via onze shop.

Ervaring Let’s Runners

“Op school vond ik sporten maar niets. Keek vaak hoe anderen zich uitsloofde en dacht het zal wel.
Later ga je werken en in militaire dienst deed ik alles om er onderuit te komen. De vierdaagse van Nijmegen heb ik wel meegelopen. Dit deed ik meer omdat ik schoonmaken van de barakken op vrijdag middag nog minder leuk vond en de 5 extra snipperdagen.
Met het verstrijken der jaren kwamen er langzaam pondjes bij en ik dacht op een gegeven moment om er wat aan te doen. Het werd de sportschool. Heerlijk binnen. Goed weer. Maar op een gegeven moment dacht ik dit is het toch niet. Dus maar gestopt.
Toen zag ik op een dag mooie grote borden aan de kant van de weg met de wervende tekst dat er een hardloop curcus voor beginners. Heb me toen opgegeven. Mooie goede schoenen gehaald. En begonnen.  Het was een leuke leerzame tijd waar ik veel van geleerd heb. Daarna de vervolg cursus. Op zaterdag in een groep lopen met gelijkgestemden motiveert en is een stimulans om niet te verzwakken. Nu loop ik op zaterdag bij de winkel van Nonstop running en train een a twee keer per week voor mijzelf.
Voor degene die twijfelen zoek een leuke loopgroep en geniet van het samen hardlopen. Je helpt elkaar en dit schept een band.” – ROBBIE

Ontvang Onze GRATIS Hardlooptips & tricks!

MIs niets en blijf als eerste op de hoogte van de laatste hardlooptips en tricks.

Je bent succesvol ingeschreven!