Hardlopen met warm en zonnig weer kan soms uitdagend zijn. Niet alleen fysiek, maar ook voor je ogen. Het is belangrijk dat je je ogen beschermt tegen UV-straling. Ook wanneer je aan het hardlopen bent. Draag daarom een zonnebril tijdens het hardlopen. Gebruik echter een speciale hardloop zonnebril en geen gewone zonnebril. Wat is dan het verschil? Een gewone zonnebril glijdt en beweegt op en neer. Bovendien kan het je zweet niet goed verwerken. Ook bij sportbrillen zit er verschil in kwaliteit. Sinds een tijdje zijn er de Goodr hardloopzonnebrillen. Deze brillen claimen anti-slip, stijlvolle hardloop zonnebrillen te hebben gemaakt. Maar is dit echt zo? We trokken onze hardloopschoenen aan en testte de Goodr hardloopzonnebril. In dit blog lees je onze review Goodr hardloop zonnebril. .

Introductie Goodr Hardloop Zonnebril

Goodr is ontstaan om de grens tussen het functionele hardlopen en het hebben van plezier te verkleinen. De kloof tussen functioneel en fashion. Heb plezier en geniet van het leven is hun motto. Ze houden van hardlopen, het delen van verhalen en er goed uit te zien. Ze zijn er om stijlvolle, leuke producten te maken. Hardlopen is leuk en zo moeten ook de producten zijn. Daarom zijn de hippe, stijlvolle hardloop zonnebrillen ontwikkeld, die ook betaalbaar zijn en van goede kwaliteit. Goodr is als een kick-starter project gestart. Ze hebben hardlopers gevraagd, waaraan een stijlvolle hardloop zonnebril moet voldoen. Aan de hand hiervan kwamen ze tot de Goodr zonnebrillen: betaalbaar, stijlvol, niet glijden en ogen beschermen tegen UV-licht. Wij testen de zwarte Goodr zonnebril. Ze zijn echter ook in andere kleuren verkrijgbaar, zoals oranje, roze, groen, blauw.

Hippe, moderne zonnebril met functionele Anti-Slip

Tijdens het hardlopen merkten we meteen dat de beweerde Anti-Slip functionaliteit ook echt zo is. De bril sluit goed aan, de armen van de bril zitten richting je oren goed aangesloten, wat strakker, waardoor het niet kan afglijden. Je voelt niet eens dat je een bril aan hebt, doordat het gemaakt is van lichtgewicht materialen. De brillen zijn unisex qua maatvoering. Er wordt dus geen verschil gemaakt tussen dames en heren. Zelfs tijdens deze warme dagen, waarbij je veel zweet, bleef de zonnebril goed zitten, dankzij het anti-slip materiaal.

Test Run: Stuitert niet tijdens het hardlopen

We hebben de bril eerst met het wandelen op gezet. De bril glazen zijn groot genoeg en dekken je ogen goed, waardoor het voor veel verschillende gezichtsvormen goed past. Het is echt een unisex model. Tijdens onze testloop hebben we zo min mogelijk geprobeerd te focussen op de bril, om zo te kijken dat je tijdens het hardlopen er geen last van hebt. De glazen besloegen niet tijdens het hardlopen en de bril stuiterde niet. Ook de mate van zweet afvoering was goed. We hebben meer dan 10 kilometer gelopen en niet gemerkt dat we een bril op hadden.

UV-gepolariseerde glazen

De glazen zijn gepolariseerd en bevatten UV-400 bescherming. Dit houdt in dat de UV-straling goed wordt tegengehouden en je ogen beschermd worden. De glazen zijn gekleurd. De kleur van het glas verschilt per zonnebril kleuruitvoering. Het zicht door de glazen is scherp en de zon wordt op een prettige manier gefilterd.

Goodr zonnebril kopen?

Nieuwsgierig naar de Goodr zonnebril? Kom langs in onze winkel om ze zelf te testen of  Shop Goodr zonnebril

 

Wil je tips over het hardlopen met een zonnebril en waar je moet op letten bij de aanschaf hiervan? Je leest het in onze blog hardlopen met zonnebril.

 

Summary
Review Date
Reviewed Item
Goodr Hardloop zonnebril
Author Rating
51star1star1star1star1star

Ontvang Onze GRATIS Hardlooptips & tricks!

MIs niets en blijf als eerste op de hoogte van de laatste hardlooptips en tricks.

Je bent succesvol ingeschreven!