Wandelverlichting nodig? Zeker in de avonden en de donkere tijden van het jaar is het belangrijk om als wandelaar goed zichtbaar te zijn. Een van de maatregelen die je zelf kunt nemen, is om goed zichtbaar te zijn in het verkeer. Het is niet alleen belangrijk om tijdens de donkere dagen in het jaar goed zichtbaar te zijn, maar ook wanneer de zichtomstandigheden slecht zijn. Bijvoorbeeld bij regenachtig en mistig weer.

Zo ben je voor de automobilist niet een onverlichte wandelaar die plots voor de motorkap springt.

Wandelverlichting tijdens het wandelen

Hardlopers en fietsers maken al vaker gebruik van verlichtingsproducten, zodat men beter zichtbaar is. Ook als wandelaar is het verstandig om gebruik te maken van deze verlichtingsproducten tijdens het wandelen op de openbare weg. Denk bijvoorbeeld aan

 LED armbanden

– reflecteren hesjes met LED verlichting

– LED hoofdlamp.

Wandel jij vaak in het donker? Of wanneer de weersomstandigheden minder goed tot slecht zijn? En maak jij nog geen gebruik van verlichting? Een combinatie van reflectie en lampjes zorgt voor de meeste zichtbaarheid voor verlichting voor wandelaars. Maak bijvoorbeeld gebruik van twee LED armbanden die je aan weerszijden om je arm bevestigd in combinatie met een reflectiehesje. Wil je helemaal goed zichtbaar zijn en tegelijkertijd ook zelf verlichting hebben tijdens het wandelen? Voeg dan ook een LED hoofdlamp toe aan je wandelverlichting outfit. Zo ben je in ieder geval verzekerd dat je zelf goede verlichting hebt om te wandelen en je bent goed zichtbaar voor je medegebruikers!

 

Foto: Pixabay.com

Ontvang Onze GRATIS Hardlooptips & tricks!

MIs niets en blijf als eerste op de hoogte van de laatste hardlooptips en tricks.

Je bent succesvol ingeschreven!