Topo Athletic is verkrijgbaar bij hardloopwinkel NonStop Running in Hengelo. We zijn trots dat we als een van de exclusieve Topo Athletic dealers in Nederland met dit merk samenwerken. Topo heeft hardloopschoenen voor de weg (allround hardloopschoenen) en trail hardloopschoenen.

Waar staat Topo Athletic voor?

Topo Athletic hanteert de slogan ‘Move Better. Naturally’. En geeft precies aan waar ze voor staan. Beter hardlopen door op een natuurlijke en instinctieve manier te bewegen. Hun missie: “We kiezen ervoor om boven de markttrends en trucs te staan, door het stimuleren van het beter hardlopen en fitness ervaring door natuurlijk en instinctief te bewegen.” Een merk opgezet door atleten voor atleten, met een missie om hardloopschoenen te ontwikkelen die volledig aansluit bij de vorm en de biomechanica van voeten.
Met meer dan 30 jaar ervaring in de hardloopwereld en schoenmakerij, is Tony Post in 2013 gestart met Topo Athletic. Voormalig bedenker en CEO van de revolutionaire hardloopschoenen Vibram FiveFingers. Topo heeft met hun hardloopschoenen diverse prijzen gewonnen en wordt erkend door bedrijven als National Geographic, Men’s Health, Women’s Running, Runners World Magazine. De schoenen worden uitvoering getest op kwaliteit door vele atleten en experts.

De 3 unieke kenmerken van Topo athletic schoenen

Topo’s unieke pasvorm komt met 3 belangrijk onderscheidende kenmerken die natuurlijk lopen stimuleren en toch stevigheid en zachtheid bieden.
• Lichtgewicht schoenen
Ultralichtgewichte materialen en verminderde naad constructie technieken zorgen voor een lichtgewichte hardloopschoen en houden de blaren weg
• Ruime voorvoet ( toe box)
Voldoende ruimte in de voorvoet, zodat je tenen goed kunt bewegen en spreiden. Goede pasvorm in de midvoet en hiel zorgt ervoor dat je de schoen met je lichaam meebeweegt
• Lage drop
De Topo zolen zijn ontwikkeld met een 0 tot 5 mm hak naar voet verschil en zorgt daarmee voor een natuurlijke afwikkeling van je voet tijdens het lopen.

Topo athletic nederland

Bij NonStop Running behoort tot één van de exclusieve topo athletic nl verkoopadressen in Nederland. Via onze hardloopwebshop vind je de diverse modellen. Wil je de Topo schoenen passen? We hebben ook een fysieke hardloopwinkel in Hengelo. Kom gerust langs. We voorzien je graag van persoonlijk én deskundig advies bij het kiezen van de juiste Topo Athletic schoenen, die bij jouw als hardloper passen! Je hoeft hiervoor geen afspraak te maken. Wil je dit liever wel? Dat is ook geen probleem. Bel of mail ons dan even.

Topo athletic schoenen testen?

Wil jij ook op een natuurlijke manier hardlopen en ben jij ook enthousiast geworden naar de Topo Athletic schoenen? Op 29 september 2018 organiseren NonStop Running in samenwerking met Topo Athletic een testdag: Topo Athletic Natural Running Test Experience, waarbij je deze natural running schoen kunt testen. We hebben diverse tijdstippen, waarop je de schoenen kunt testen. We hebben beperkte beschikbaarheid. Meld je daarom aan via onderstaande button.

 

Topo Athletic Natural Running Test Experience

Ontvang Onze GRATIS Hardlooptips & tricks!

MIs niets en blijf als eerste op de hoogte van de laatste hardlooptips en tricks.

Je bent succesvol ingeschreven!